Het Engeltje op mijn schouder 2023

Januari 2023

Vandaag hadden wij op bezoek, niemand minder dan geluidsman en zanger Raymond Lückger van Lucky Sound 

Waarom? Gewoon zomaar.

Niet omdat het moet maar omdat het kan. Maar ook om nog wat toekomstplannen te bespreken. Maar het was vooral gezellig...!!!

16 Juni 2023

Morgen in alle vroegte op voor de videoclip opnamen voor de nieuw aankomende single 'Het Engeltje Op Mijn Schouder' van Raymond Lückger, een productie van muziek gigant Kees Tel.

Hebben wij der zin in? Jaaaaa....eeeeeecht wel...!!!!

Wil je meer weten over deze vriendelijke teddybeer van een zanger, of op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Volg hem dan op zijn Facebook Account: https://www.facebook.com/raymond.luckger

Daar gaan we dan!

 

Zaterdag 17 Juni 2023

Vandaag dus clip opnamen gehad met Raymond Lückger in Wereldtuinen Mondo Verde te LandgraafWat een mega leuke, grappige maar vooral afwisselende locatie is dat. Een regelrechte aanrader voor elke muziek video filmer.

Van romantisch tot naturalistisch, van vrolijk tot serieus. Veel watervallen.

Raymond Lückger heeft hard gewerkt vandaag....was, naar eigen zeggen, "Kapot!" aan het einde van de dag.Maar ja, het leven van een artiest gaat nou eenmaal niet over rozen.....

Binnenkort meer..........

23 Juni

Zojuist wéér een videoclip afgeleverd aan een zéér tevreden klant.Binnenkort meer hierover.....Met Raymond Lückger.

De nieuwe Videoclip van Raymond Lückger. Laat een comment achter op zijn YouTube kanaal onder de clip. Wij weten zeker dat hij dat zal waarderen.