Duo voor de LOL

Maart 2018

In de studio van GK Productions Echt worden momenteel de voorbereidingen getroffen voor de allereerste single van Duo voor de LOL.
Zondag 4 mrt 2018  komen de enige echte twee leden van Duo voor de LOLDennis Smits & Maarten Verhees hun tracks hier in de studio in zingen. We hebben het vermoeden dat beide heren er zin in hebben. Dat komt goed uit want dat hebben wij ook...!! :D
Hou de facebook van het Duo in de gaten door op deze link te klikken en hun pagina te liken:

https://www.facebook.com/Duo-voor-de-LOL-506832412995210/
Dan blijf je op de hoogte. :) Al is het maar...."Voor de LoL.”

bij Thuislocatie van GK Productions Echt

Zondag 4 maart  waren de mannen van Duo voor de LOL in de studio van GK Productions Echt om hun allereerste single in te zingen. En dat hebben ze met verve gedaan. :D

Binnenkort is de single én de videoclip overal te bewonderen. 

Dus stay tuned.

Al is het maar.....voor de lol.

Vandaag vanaf 11.oo u vinden de clipopnamen plaats van Duo voor de LOL op Recreatiepark Slot Cranendonck.

We hebben al tussen de 20 en 30 figuranten. Maar als jij je geroepen voelt ook mee te spelen, zorg dan dat jij ook om 11.oo daar bent.

Het adres is:Strijperdijk 9, 6027 RD Soerendonk.

Dresscode: Voor de dames: Vrolijk en sexy, korte rokjes, diepe decolletés.Voor de heren: Vrolijke zomerse kleding. Dus korte broek en T-Shirt.

NIEUWS!!!!🎤🎉🎊

Zondagmiddag 6 mei tussen 13 uur en 18 uur eerste single presentatie van Duo voor de Lol met vele topartiesten. Dit gaat allemaal plaats vinden op camping Slot Cranendonck in Soerendonk.

7 mei 

Wat was het een mooie middag. Iedereen bedankt voor de komst, hulp en vermaak. Dj Pim, Erik de Greef, Rebecca Schouw, Gerard Kielenstijn, Rick Malewicz, Marian Mayloo, Apfel, zanger Ruud, William Vandyck en natuurlijk Nicky Rooijendijk voor het goede geluid. En ook zo fijn dat we zoveel hulp van onze camping vrienden hebben gekregen. En als laatste camping Recreatiepark Slot Cranendonck. Dank je wel allemaal.

Namens Duo voor de LOL, Maarten en Dennis

Hier is ie dan onze eerste single! Op de camping, daar waar duo voor de lol tot stand kwam!!!