Communi Basisschool Maria Goretti St.Joost 2021

Project: Communie basisschool Maria Goretti St Joost April-Mei 2021

Op dit moment is het team van
GK Productions Echt
keihard aan het werken aan de muziek voor de communikantjes van groep 3-4 van Basisschool Maria Goretti 
in Sint Joost.

Een héle mooie opdracht, vinden wij zelf waar wij ons hart en ziel in gaan leggen. We hebben de vrije hand gekregen qua creativiteit. Dus het gaat zéker iets bijzonders worden.

Houdt onze Facebook pagina en de website in de gaten en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

 

24 April 2021

Morgen komen 13 communicanten, 3 per keer, 3 liedjes in zingen in de studio van GK Productions Echt. De kleintjes van groep 3 / 4 van de Maria Goretti School uit Sint JoostWij hebben al een kleinigheidje voor hen klaar staan want wij vinden het toch wel héél bijzonder allemaal hoor. We hopen dat we er voor hen ook een bijzondere ervaring van kunnen maken.

Ook hebben we gelijk twee extra koptelefoons aangeschaft voor deze gelegenheid. Gisteren besteld bij Bax Music, vandaag in huis. Dank je wel voor de razendsnelle service lieve mensen van Bax Music.

Ook filmen we de kinderen tijdens het inzingen. (Toestemming is inmiddels gegeven) Hun leraar heeft tijdens de repetities gefilmd. En dat alles gaan we editten tot een heuse videoclip als extra verrassing voor die kleintjes.

Wij zijn er klaar voor! Laat die kids maar komen! WIJ HEBBEN ER ZIN IIIIIIINNNNNNNN....!!!

Dit is nog eens dankbaar werk. Was een druk dagje zo maar wát leuk. Al die enthousiaste kids. De één had wat beter gerepeteerd dan de ander maar dat kon de pret absoluut niet drukken.

Alles is nu ingezongen en wij gaan de zaak nu editten en verder klaar maken. De filmpjes zien er nu al leuk uit....en dan zijn ze nog niet eens bewerkt.

Dank je wel lieve, aardige, enthousiaste en stoere leerlingen van de Maria Goretti School uit Sint Joost en natuurlijk Meister Martijn Smeets en Doreth, dank je wel voor het vertrouwen.

Lieve Indra, Sven, Saar, Boaz, Dani, Elize, Gideon, Stef, Pasqualle, Fabyan, Tessa, Dex en Lynn, 

Ik ben zoooo trots op jullie en heb zowaar hier en daar zelfs een traantje weg gepinkt, 

zo bijzonder vond ik dit project.

We gaan er iets moois van maken.

DANK U VOOR DEZE NIEUWE MORGEN - MARIA GORETTI SCHOOL, St Joost - 2021

GOD KENT JOU - MARIAGORETTI SCHOOL, St Joost - 2021

WELKOM, WELKOM - MARIAGORETTI SCHOOL, St Joost - 2021