Michelle Craenen-Denessen

Binnenkort hebben wij van GK Productions Echt de eer een ware beroemdheid in onze studio te verwelkomen. Namelijk niemand minder dan Michelle Craenen-Denessen, zangeres van het eerste uur.Michelle is, en dat bedoelen we met respect, met recht een oude rot in het vak te noemen en nam al eens duetten op met artiesten als Andres, (Ja, die van dat duo met Sandra) met Ben Cramer (Ja, die van o.a. De Clown en hoofdrol speler in The Phantom Musical) en met Oscar Harris. (Bekend van o.a. de hit 'Song for the children.')

 

Michelle trad op onder de artiesten namen 'Mickey Key' en 'Wendy' maar ook onder haar eigen naam 'Michelle.' Scoorde een nummer 1 hit met het lied 'Bittere tranen' in de Nederlandstalige top 10 van de jaren 70 en werd in 2001 uitgeroepen tot "Moeder van het LVK."En wij mogen met haar samen gaan werken en daar zijn we écht gewoon reuze trots op!!

 

Maar wat gaat Michelle doen? Volg onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/gkpecht en je weet het binnenkort.

Of check de pagina van Michelle zelf: https://www.facebook.com/mcraenendenessen en blijf op de hoogte van haar muzikale activiteiten en andere nieuwtjes rond deze veelzijdige zangeres.