She wears my ring 2015

‘Back in time’, rock ‘n roll, ballads and more…

Desgewenst ook Nederlandstalig

Sinds zijn vroege jeugd is Eric Baghuis geïnspireerd door de muziek van rock ‘n roll en ballads, met name van Elvis Presley, Jerry Lee Lewis en Jack Jersey. Dit genre loopt dan ook naast zijn eigen nummers als een rode draad door zijn optredens. Desgewenst brengt Eric ook enkele Nederlandstalige feestnummers wat als combinatie ook voor een uitermate gezellige sfeer zorgt. Voor iedere generatie blijft deze muziek herkenbaar waar veel op gedanst wordt en wat altijd weer garant staat voor een geslaagd feest of evenement.

In december 2011 neemt Eric zijn eerste single I’m calling op met als tweede track op de single don’t break this heart, beide nummers die oorspronkelijk van Jack Jersey zijn, maar door Eric in een nieuw jasje zijn gestoken.

In september 2013 lanceert Eric zijn tweede single But in the weekend, een geheel nieuw uptempo rock ’n roll nummer, speciaal voor Eric geschreven en gecomponeerd door Gerard Kielenstijn, GK Productions Echt. Een nummer waarbij je je weer even waant in de heerlijke danstijd van toen en wat de oude tijden laat herleven. Een single waarbij je niet stil kunt blijven staan.

In april 2014 verschijnt er een nieuwe single, een cover met betekenis. De prachtige ballad She wears my ring wordt speciaal door Eric opgenomen voor zijn huwelijk. In deze clip zijn de beelden verwerkt van de ceremonie van zijn eigen trouwdag, een nummer wat met gevoel gezongen wordt.

Een optreden van Eric Baghuis mag bestempeld worden als gevarieerd en gepassioneerd!

Voor meer nieuws over Eric en zijn agenda, bezoek zijn Facebook; Eric Baghuis

Ter ere van het huwelijk van Eric en Monique, is het nummer/cover "she wears my ring" opgenomen in de studio van GK Productions Echt.

Voor onze rekening kwamen de backings en opnamen.

De clip is geproduceerd door Cliphuis Televisie